0
Winkelmand

Crêpes met camembert en bieslook

Probeer eens deze crêpes met camembert en bieslook!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de eidooiers met de melk en voeg de bloem in gedeeltes toe. Klop tot een glad beslag. Klop de eiwitten met zout en peper stijf in een vetvrije kom. Spatel het eiwit luchtig door het beslag en laat dit circa 30 minuten rusten.
  2. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  3. Verhit een klontje boter en bak van het beslag 4 zo dun mogelijke pannenkoeken.
  4. Verdeel de camembert over de crêpes en vouw de zijkanten dubbel.
  5. Leg ze op de bakplaat en verwarm 5-6 minuten in het midden van de oven tot de kaas een beetje smelt.
  6. Maak af met wat bieslook en noten.
  7. Lekker met een tomatensalade en sla.

Ingrediënten

4 personen

3 eieren gesplitst

150 milliliter melk

200 gram bloem

75 gram boter

250 gram camembert in plakken van ca. 0.5 cm dik

3 eetlepels bieslook gehakt

2 eetlepels gemengde noten gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,38
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Bar Orange Camembert product photo
Bar Orange CamembertBar Orange Camembert 240g1,32
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
g'woon Cashewnoten ongezouten product photo
g'woon Cashewnoten ongezouteng'woon cashew noten ongezouten 150 gram1,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
575
Koolhydraten
38
Vetten
34
Verzadigde vetten
21
Eiwitten
28
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0