0
Winkelmand

Crispy bloemkool met basilicum-citroenmayo

Probeer eens deze crispy bloemkool met basilicum-citroenmayo!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Zet 3 diepe borden klaar: 1 met bloem, 1 met losgeklopt ei en 1 met panko, fijn broodkruim of paneermeel.
  3. Wentel de bloemkoolroosjes door de bloem, ei en panko en leg op een bakplaat met bakpapier.
  4. Besprenkel met olijfolie en bak in het midden van de oven in circa 10 minuten goudbruin.
  5. Keer om en bak nog 5-6 minuten verder.

Ingrediënten

8 personen

bloem (naar smaak toevoegen)

2 eieren losgeklopt

panko (naar smaak toevoegen)
of
paneermeel (naar smaak toevoegen)

1 bloemkool in roosjes

olijfolie (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 8 personen

Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,38
Alternatief
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
g'woonPaneermeel Naturel product photo
g'woonPaneermeel Naturelg'woonPaneermeel Naturel0,45
Alternatief
1
Bloemkool product photo
BloemkoolBloemkool is rijk aan vitamine C en vitamine K en dat is heel erg fijn, want vitamine K draagt bijvoorbeeld bij aan het sterk houden van onze botten.1,59
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1

Niet beschikbaar

panko
Geen product gevonden

Alternatief