0
Winkelmand

Croissantjes met rozijnen en kaneel

Probeer ook eens deze heerlijke croissantjes met rozijnen en kaneel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Open het blikje en rol het deeg uit op een snijplank.
  2. Verdeel de rozijnen, kaneel en suiker erover en snijd de stukken deeg dan los.
  3. Rol het deeg losjes op en leg de croissantjes op de met bak papier beklede bakplaat.
  4. Bestrijk ze met het losgeklopte ei en bak ze in circa 20 minuten goudbruin en gaar. Neem de croissants uit de oven en laat ze afkoelen tot lauwwarm.

Ingrediënten

4 personen

1 blikje croissantdeeg

50 gram blanke rozijnen

0.5 theelepel kaneelpoeder

1 theelepel lichtbruine basterdsuiker

1 eidooier losgeklopt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Danerolles Croissants classic 6 stuks product photo
Danerolles Croissants classic 6 stuksVers gekoeld deeg om te bakken voor 6 croissants. Maak snel en eenvoudig home made lekkers met het verse deeg. Van croissant tot chocobroodje, van hartige maaltijd tot borrelsnack! Bevat 6 porties.1,94
Alternatief
1
g'woon Blanke rozijnen product photo
g'woon Blanke rozijnenG'Woon rozijn blanke 375 gram2,24
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
Van Gilse Lichte basterdsuiker product photo
Van Gilse Lichte basterdsuikerVan Gilse Lichte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,99
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M1,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
265
Koolhydraten
31
Vetten
13
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
6
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0