0
Winkelmand

Crostini met fetaspread en geroosterde druiven

Een zomers borrelhapje dat het ook goed doet als voorgerecht of bij de lunch.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Rooster de druiven met de olie en takjes tijm circa 10 minuten in de oven.
  2. Verkruimel intussen de feta in een keukenmachine. Voeg de zure room en roomkaas toe en pureer helemaal glad en luchtig. Laat de dip opstijven in de koelkast.
  3. Snijd het brood in dikke plakken en rooster de sneetjes stokbrood. Besmeer het brood met de fetaspread en verdeel de druiven erover. Garneer met nog wat tijm en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

150 gram pitloze witte druiven

2 eetlepels zonnebloemolie

150 gram feta

150 milliliter zure room

100 gram roomkaas

0.5 stokbrood in dikke plakken

om te garneren

1 theelepel tijm

1 theelepel tijm

Ingrediënten

Voor 4 personen

Pitloze witte druiven product photo
Pitloze witte druivenDruiven wit pitloos, Coop, 500 gram2,29
Alternatief
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,59
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.1,95
1
Dodoni Fetakaas product photo
Dodoni FetakaasDodoni Fetakaas2,99
Alternatief
1
Melkan zure room product photo
Melkan zure roommelkan Zure Room 125gr0,99
Alternatief
2
Monchou Verse Roomkaas product photo
Monchou Verse RoomkaasMonChou Roomkaas Verse 100 g Wikkel1,19
Alternatief
1
Stokbrood wit product photo
Stokbrood witCoop Stokbrood wit1,02
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
410
Koolhydraten
25
Vetten
29
Verzadigde vetten
16
Eiwitten
12
Vezels
2
Zout
1.7
Suiker
0