0
Winkelmand

Crostini met olijfolie, peer en pancettakruimels

Probeer ook eens crostini met olijfolie, peer en pancettakruimels!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie en bak de pancetta om en om knapperig. Neem het spek uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Bak de plakken brood in dezelfde pan om en om goudbruin. Bestrooi ze met zout en versgemalen peper. Snijd de kwarten peer in 3 plakken en beleg hier de crostini mee. Verkruimel de pancetta over de peer en serveer direct.
  3. Snijd de kwarten peer in 3 plakken en beleg hier de crostini mee. Verkruimel de pancetta over de peer en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels olijfolie

100 gram pancetta in plakjes
of
100 gram gerookt ontbijtspek in plakjes

4 sneeën stokbroood

1 peer rijp, in kwarten

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Fiorucci Pancetta product photo
Fiorucci PancettaFiorucci pancetta 50 gram Vleeswaren1,50
2
Coop ontbijtspek 1 ster product photo
Coop ontbijtspek 1 sterOntbijtspek.1,79
Alternatief
1
2151020000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
gestoofde peren 580 ml product photo
gestoofde peren 580 mlAarts Gestoofde peertjes 560 GR Pot2,55
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
205
Koolhydraten
9
Vetten
17
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0