0
Winkelmand

Crostini met romige doperwtenmousse

Probeer ook eens deze heerlijke Crostini met romige doperwtenmousse!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Blancheer de doperwten 1 minuut in kokend water, giet af en spoel kort met koud water.
  3. Meng in een keukenmachine de doperwten met de geitenkaas, munt en citroensap tot een grove, romige mousse. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Wrijf met de snijkant van de knoflook over het stokbrood en bestrijk het brood met de olijfolie. Bak de sneetjes stokbrood in de oven in circa 8 minuten knapperig.
  5. Laat even afkoelen en serveer de crostini met de romige doperwtenmousse.

Ingrediënten

200 gram doperwten diepvries

125 gram zachte geitenkaas

1 handje munt

3 eetlepels citroensap

1 teentje knoflook gehalveerd

1 stokbrood in schuine sneetjes

2 eetlepels olijfolie

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Doperwten extra fijn product photo
g'woon Doperwten extra fijng'woon Doperwten extra fijn 680g1,09
Alternatief
1
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
1
8710624272562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
2151020000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
180
Koolhydraten
23
Vetten
6
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0