0
Winkelmand

Crostini met rosbief en zoetzure radijsjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer de suiker door de azijn tot de suiker helemaal is opgelost. Voeg de radijsjes toe, schep goed om en laat afgedekt minimaal 1 uur marineren in de koelkast.
  2. Verwarm de oven voor op 200ºC. Bestrijk de plakken stokbrood rondom met olijfolie en wrijf de knoflook stevig erover.
  3. Rooster het brood in de oven in circa 7 minuten knapperig. Beleg de crostini met de rosbief.
  4. Leg wat van de zoetzure radijsjes erop. Bestrooi met zout, peper en de peterselie.

Ingrediënten

1 eetlepel suiker

4 eetlepels wittewijnazijn

0.5 bosje radijsjes in dunne plakjes

1 stokbrood in schuine plakken van 1 cm

4 eetlepels olijfolie

1 teentje knoflook gehalveerd

200 gram rosbief (vleeswaren)

1 handje platte peterselie gehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
8710624237240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725023070 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
2151020000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Trots van Coop Authentieke gegrilde rosbief product photo
Trots van Coop Authentieke gegrilde rosbiefGegrilde rosbief2,79
Alternatief
2
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
180
Koolhydraten
19
Vetten
6
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
10
Vezels
1
Zout
0.4
Suiker
0