0
Winkelmand

Cruesli-taartje met chocolademousse en amandel

Maak eens een taartje van je cruesli met dit creatieve recept.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Stamp de cruesli iets fijner. Hak de helft van de amandelen grof. Meng de cruesli met de gehakte amandelen, kaneel, honing en olie. Zet de ingevette kookringen op bordjes. Verdeel het crueslimengsel over de ringen en druk met de achterkant van een vochtige lepel plat tot bodempjes. Zet 1 uur in de koelkast om op te stijven (dit kan ook een dag van tevoren).
  2. Rooster de rest van de amandelen in een droge, hete koekenpan lichtbruin. Snijd de randen van de crueslibodems met een scherp mes los en verwijder voorzichtig de kookringen.
  3. Schep steeds een quenelle van de chocolademousse erop en bestrooi met de geroosterde amandelen.

Ingrediënten

150 gram cruesli

50 gram amandelschaafsel

0.5 theelepel kaneelpoeder

2 eetlepels honing

1 eetlepel zonnebloemolie

200 gram chocolademousse kant-en-klaar

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Krokant muesli 4 noten product photo
g'woon Krokant muesli 4 noteng'woon Krokant muesli 4 noten2,16
Alternatief
1
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
Almhof Chocolademousse original product photo
Almhof Chocolademousse originalAlmhof Chocolade mousse original1,45
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
410
Koolhydraten
44
Vetten
21
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
8
Vezels
4
Zout
0
Suiker
0