0
Winkelmand

Crunchy pindakaas

Pindakaas is natuurlijk altijd lekker. Maar deze crunchy pindakaas is net even iets anders, om je vingers bij af te likken!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Rooster de ongebrande en ongezouten pinda's op een bakplaat circa 15 minuten in de oven. Neem uit de oven en laat afkoelen.
  2. Maal de pinda's fijn in een keukenmachine totdat de massa vettig wordt. Voeg, om de pindakaas iets smeuïger te maken, enkele druppels arachideolie toe terwijl de machine draait.
  3. Breng de crunchy pindakaas op smaak met (zee)zout of 1 eetlepel kokos, honing of geraspte pure chocolade.

Ingrediënten

500 gram ongezouten pinda's

druppel arachideolie (naar smaak toevoegen)

zeezout (naar smaak toevoegen)
of
naar smaak
1 eetlepel kokosrasp
of
1 eetlepel honing
of
1 eetlepel pure chocolade geraspt

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Pinda's ongezouten product photo
g'woon Pinda's ongezouteng'woon Pinda's ongezouten 235gr0,81
Alternatief
2
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie3,99
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Bio Today Kokosrasp fijn product photo
Bio Today Kokosrasp fijnBio Today Kokosrasp fijn1,99
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
1

Alternatief