0
Winkelmand

Dadel-vijgenreep met amandelen

Probeer eens een dadel-vijgenreep met amandelen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de dadels en vijgen wellen in heet water. Giet af en maal in een keukenmachine tot een kleverige pasta. Voeg de amandelen en muesli toe.
  2. Verwarm de appelstroop met de pindakaas tot een gladde saus. Giet dit bij de dadel-notenpasta en mix kort door elkaar.
  3. Smeer het mengsel uit over een stuk bakpapier in een laag van circa 1,5 cm dik. Bestrooi met de pistachenoten.
  4. Laat afgedekt in de koelkast in circa 30 minuten stevig worden. Snijd de koek in repen.

Ingrediënten

4 personen

150 gram dadels zonder pit

100 gram gedroogde vijgen in stukjes

100 gram amandelen grof gehakt

50 gram muesli

2 eetlepels appelstroop
of
2 eetlepels honing

2 eetlepels pindakaas

50 gram pistachenoten fijngehakt, gepeld

Ingrediënten

Voor 4 personen

Dadels zonder pit product photo
Dadels zonder pitDadels zonder pit 250gr2,39
Alternatief
1
Vijgen product photo
VijgenVijgen 250gr3,49
1
8710725025111 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Mueslibollen product photo
MueslibollenTarwebolletje met vruchten en noten1,63
Alternatief
1
8710624266868 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Pindakaas groot product photo
g'woon Pindakaas grootg'woon Pindakaas 600gr Pot2,99
Alternatief
1
g'woon Pistachenoten product photo
g'woon Pistachenoteng'woon gezouten pistache noten 150gr2,01
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
555
Koolhydraten
60
Vetten
27
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
13
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0