0
Winkelmand

De ananaspudding van Wim Hagemans

Probeer eens deze ananaspudding van Wim Hagemans!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de gelatine 5 minuten in koud water.
  2. Verwarm het sap van de ananas, knijp de gelatine uit en doe het bij het ananassap.
  3. Roer nu ook de gewone suiker en de vanillesuiker erdoor en laat het sap afkoelen.
  4. Klop de slagroom bijna stijf. Doe het nog vloeibare gelatinemengsel erbij en roer het tot een egale massa.
  5. Doe daarna de in stukjes gesneden ananas erbij.
  6. Laat een paar minuten staan en roer af en toe, totdat de stukjes ananas niet meer naar de bodem van de kom zakken.
  7. Doe de pudding in een vorm en laat hem een uur opstijven in de koelkast of de kelder.
  8. Draai de pudding om op een platte schaal en serveer direct.

Ingrediënten

6 personen

5 blaadjes gelatine

1 blikje ananas klein

500 milliliter slagroom

140 gram suiker

2 zakjes vanillesuiker

Ingrediënten

Voor 6 personen

Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st. product photo
Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st.Dr. Oetker Gelatine Wit 20 g0,85
1
49000014273 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
2
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Dr. Oetker Vanillesuiker product photo
Dr. Oetker VanillesuikerDr. Oetker Vanillesuiker 8 g Zakje0,69
Alternatief
1

Alternatief