0
Winkelmand

De cheesecake van Dorée den Hollander

Probeer eens deze cheesecake van Dorée den Hollander!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm in een pannetje de frambozen met het water en plet de frambozen met een pollepel zodat het een ingedikte saus wordt. Laat dit een beetje afkoelen.
  2. Klop de mascarpone in een kom luchtig.
  3. Meng dan de kwark, het limoensap, de rasp en de poedersuiker door het mengsel.
  4. Breek de koeken in kleine stukjes en verdeel ze over de bodems van de glazen potjes.
  5. Verdeel het mascarpone-kwarkmengsel over alle vier de potjes.
  6. Giet een beetje frambozensaus in ieder potje en voeg tot slot het verse fruit toe.
  7. Maak de cheesecake extra feestelijk door om elk potje een lintje te knopen.

Ingrediënten

4 personen

150 gram frambozen

2 eetlepels water

250 gram mascarpone

250 gram magere kwark

2 eetlepels poedersuiker

1 limoen sap en rasp van de schil

8 bastongekoeken

300 gram vers fruit naar keuze in kleine stukken

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Frambozen product photo
g'woon Frambozeng'woon Frambozen1,99
Alternatief
1
g'woon Bronwater licht koolzuurhoudend product photo
g'woon Bronwater licht koolzuurhoudendg'woon Bronwater licht koolzuurhoudend3,59
Alternatief
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
Melkan Magere Franse kwark product photo
Melkan Magere Franse kwarkmelkan Magere franse kwark 500gr0,99
Alternatief
1
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,89
Alternatief
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,29
1
LU Bastogne product photo
LU BastogneLu Bastogne1,59
Alternatief
1
Pruimen zonder pit product photo
Pruimen zonder pitPruimen zonder pit 250gr2,99
Alternatief
2

Alternatief