0
Winkelmand

De herfstige ratatouille van Sander

Probeer eens deze herfstige ratatouille van Sander!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 220 graden Celsius.
  2. Kook de aardappelen kort zodat ze al een beetje gaar zijn.
  3. Maak de groenten schoon en snijd alles in grote parten.
  4. Giet de aardappelen af en snijd ze in 4 stukken.
  5. Doe alles in een ovenschaal en meng het. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  6. Zet ongeveer 30 minuten in de oven tot alle groenten goudbruin zijn.
  7. Serveer de ratatouille zo of met mosterdmayonaise en stokbrood.

Ingrediënten

2 personen

3 stevige aardappelen middelgroot, ongeschild

300 gram pompoen

300 gram knolgroenten knolselderij, rode biet en wortel

zout (naar smaak toevoegen)

peper (naar smaak toevoegen)

1 scheut olijfolie

Ingrediënten

Voor 2 personen

g'woon Röstirondjes product photo
g'woon Röstirondjesg'woon voorgebakken rostirondjes 600 gr1,35
Alternatief
1
Coop Pompoen 400 gram product photo
Coop Pompoen 400 gramUnbranded Pompoen 400 GRM VERPAKT2,19
Alternatief
1
Knolselderij product photo
KnolselderijKnolselderij is een verrassend alternatief voor aardappels.1,09
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Verstegen 4 seizoenen peper product photo
Verstegen 4 seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Alternatief