0
Winkelmand

De mini-quiches van Jannetje Zanders-Berendsen

Probeer eens deze mini-quiches van Jannetje Zanders-Berendsen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit de bos-ui even aan.
  3. Voeg het spek toe en bak het bruin en enigszins krokant. Laat dit mengsel een beetje afkoelen.
  4. Doe de eieren in een grote kom en klop ze los met de garde.
  5. Roer de kaas, de bos-ui, het spek, de peterselie en de room erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Vul de pasteitjes met het mengsel en zet ze op een bakplaat op een vel bakpapier.
  7. Bak de quiches in 6 tot 8 minuten goudbruin. De eenhapsquiches kunnen zowel warm als koud worden gegeten.

Ingrediënten

1 scheut olijfolie

1 bos bos-ui fijngesneden

1 pakje spekblokjes

3 eieren

200 gram oude kaas geraspt

verse peterselie (naar smaak toevoegen) fijngehakt

100 milliliter room

zout (naar smaak toevoegen)

peper (naar smaak toevoegen)

40 mini pasteitjes

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624352325 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Vergeer Extra oude kaas plakken product photo
Vergeer Extra oude kaas plakkenVergeer Holland XO gesneden kaas extra oud 175gr2,99
Alternatief
2
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
8710624205263 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Verstegen 4-Seizoenen peper product photo
Verstegen 4-Seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1
8710759010046 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief