0
Winkelmand

De witloftaart van Natalie Janse

Probeer eens deze witloftaart van Natalie Janse!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Halveer de witlofstronkjes in de lengte en haal de bittere kern eruit.
  2. Smelt de boter en bak hierin de witlofstronkjes even aan.
  3. Bekleed de bodem en de opstaande rand van de ingevette vorm met het deeg.
  4. Bestrijk de deegbodem met crème fraîche en bestrooi met peper. Verdeel de witlof over de bodem. Snijd de stronkjes indien nodig in nog wat meer stukken. De hele deegbodem moet namelijk zijn bedenkt met witlof.
  5. Bestrooi de witloftaart met kaas en verdeel de walnoten erover.
  6. Zet de taart 25 minuten in de oven.

Ingrediënten

4 personen

6 schoongemaakte witlofstronken

1 klontje boter

1 pak Tante Fanny vers bladerdeeg

150 gram crème fraîche

200 gram geraspte kaas

50 gram ongezouten walnoten

peper (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

2135900000000 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Zuivelmeester Kaas geraspt mild 48+ product photo
Zuivelmeester Kaas geraspt mild 48+Zuivelmeester Kaas geraspt mild 48+1,79
Alternatief
1
Walnoten ongezouten product photo
Walnoten ongezoutenWalnoten ongezouten3,29
Alternatief
1
Verstegen 4 seizoenen peper product photo
Verstegen 4 seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1

Alternatief