0
Winkelmand

Dillepakketje met zalm van Thomas Schippers

Doe eens anders en verpak de zalm in een pakketje van dille.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de honing en de olijfolie en smeer de zalm hiermee in. Breng de zalm op smaak met zout en peper.
  2. Spreid de verse dille uit op een snijplank en leg de zalm erop.
  3. Vouw de dille helemaal om de zalm. Klem de zalm in een vishouder en leg de vis aan de zijkant van een warme barbecue. De dille mag verkleuren, maar niet verbranden.
  4. Grill de zalm 5 minuten aan elke kant. De zalm is dan nog niet helemaal doorbakken. Zo is de zalm op zijn lekkerst.
  5. Meng ondertussen de yoghurt met het sap van een halve limoen. Verwijder de droge en verkleurde dille en serveer de zalm met de yoghurtsaus.

Ingrediënten

1 persoon

1 theelepel honing

1 eetlepel olijfolie

200 gram zalmfilets

peper (naar smaak toevoegen)

zout (naar smaak toevoegen)

grote bos verse dille (naar smaak toevoegen)

1 halve limoen

2 eetlepels Griekse yoghurt

Ingrediënten

Voor 1 persoon

8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8710725022103 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen 4 seizoenen peper product photo
Verstegen 4 seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
8718503613376 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,39
1
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet product photo
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vetZuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet1,79
Alternatief
1

Alternatief