0
Winkelmand

Doperwten-muntsoepje met fetacrumble

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan. Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui en knoflook circa 10 minuten.
  2. Voeg de bouillon en doperwten toe en laat circa 10 minuten koken. Voeg de munt en citroenrasp toe en pureer de soep kort met een staafmixer.
  3. Maal de feta, amandelen en chilipeper tot een grove crumble. Serveer de soep in kommetjes. Bestrooi met de crumble en besprenkel met olijfolie.

Ingrediënten

2 eetlepels amandelen fijngehakt

olijfolie (naar smaak toevoegen) om te garneren

olijfolie (naar smaak toevoegen) om te garneren

1 ui gesnipperd

1 teentje knoflook geperst

1 liter kippenbouillon

500 gram diepvriesdoperwten

1 handje munt grof gehakt

0.5 citroen rasp

100 gram feta

0.5 theelepel chilipepervlokken

Ingrediënten

Voor 0 personen

Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
7613032868925 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624273590 product photo
3
Momenteel niet beschikbaar
8710624272562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Arla Apetina naturel plakken product photo
Arla Apetina naturel plakkenArla Apetina naturel plakken1,95
Alternatief
1
8712200753939 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
200
Koolhydraten
15
Vetten
10
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
9
Vezels
5
Zout
2
Suiker
0