0
Winkelmand

Double chocolate-kokosshake

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Zet 4 grote glazen in de koelkast. Klop de slagroom met de poedersuiker en 2 eetlepels kokosrasp tot stevige pieken. Zet afgedekt in de koelkast.
  2. Rooster de rest van de kokosrasp in een droge, hete koekenpan goudbruin en laat afkoelen. Snijd de candybars schuin doormidden tot puntige driehoeken.
  3. Mix de chocolademelk, kokosmelk en het ijs met een staafmixer of blender tot een romige shake. Schenk de milkshake in de koude glazen en verdeel de kokosroom erover.
  4. Steek 2 driehoekjes van de reep in de room en giet een straaltje chocoladesaus erover. Bestrooi met de geroosterde kokos en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

100 milliliter slagroom

1 eetlepel poedersuiker

3 eetlepels kokosrasp

4 candybars met chocolade en kokos

350 milliliter chocolademelk ijskoud

350 milliliter kokosmelk blik

500 milliliter chocolade-ijs

2 eetlepels chocoladesaus

Ingrediënten

Voor 4 personen

Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,89
Alternatief
1
Bio Today Kokosrasp fijn product photo
Bio Today Kokosrasp fijnBio Today Kokosrasp fijn1,99
1
5900352012605 product photo
4
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Praliné Melk 200 g product photo
g'woon Praliné Melk 200 gg'woon Chocolade praline melk1,54
Alternatief
2
Sum & Sam Kokosmelk product photo
Sum & Sam KokosmelkSum & Sam Kokosmelk 200ml0,89
Alternatief
2
8710624298210 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
87135077 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
820
Koolhydraten
69
Vetten
55
Verzadigde vetten
40
Eiwitten
11
Vezels
3
Zout
0.4
Suiker
0