0
Winkelmand

Double chocolate-kokosshake

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Zet 4 grote glazen in de koelkast. Klop de slagroom met de poedersuiker en 2 eetlepels kokosrasp tot stevige pieken. Zet afgedekt in de koelkast.
  2. Rooster de rest van de kokosrasp in een droge, hete koekenpan goudbruin en laat afkoelen. Snijd de candybars schuin doormidden tot puntige driehoeken.
  3. Mix de chocolademelk, kokosmelk en het ijs met een staafmixer of blender tot een romige shake. Schenk de milkshake in de koude glazen en verdeel de kokosroom erover.
  4. Steek 2 driehoekjes van de reep in de room en giet een straaltje chocoladesaus erover. Bestrooi met de geroosterde kokos en serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

100 milliliter slagroom

1 eetlepel poedersuiker

3 eetlepels kokosrasp

4 candybars met chocolade en kokos

350 milliliter chocolademelk ijskoud

350 milliliter kokosmelk blik

500 milliliter chocolade-ijs

2 eetlepels chocoladesaus

Ingrediënten

Voor 4 personen

Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,79
Alternatief
1
Bio Today Kokosrasp fijn product photo
Bio Today Kokosrasp fijnBio Today Kokosrasp fijn1,99
1
Alibi Max Crispy bar met kokos product photo
Alibi Max Crispy bar met kokosAlibi Max melkchocolade0,71
4
g'woon Chocolade praline melk product photo
g'woon Chocolade praline melkg'woon Praliné Melk Chocolade 200 g1,54
Alternatief
2
Sum & Sam Kokosmelk product photo
Sum & Sam KokosmelkSum & Sam Kokosmelk 200ml0,89
Alternatief
2
g'woon Slagroomijs drie chocolades product photo
g'woon Slagroomijs drie chocoladesg'woon roomijs 3 chocolades 900ml2,77
Alternatief
1
Hero Dessertsaus product photo
Hero DessertsausHERO Tova Dessertsaus Chocolade 125ml Flesje1,45
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
820
Koolhydraten
69
Vetten
55
Verzadigde vetten
40
Eiwitten
11
Vezels
3
Zout
0.4
Suiker
0