0
Winkelmand

Drie-in-de-pan

Een heerlijk Europees recept voor drie-in-de-pan.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit een klontje boter in een koekenpan met een dikke bodem en een anti-aanbaklaag.
  2. Schep met voldoende tussenruimte 3 lepels beslag in de pan en laat de pannenkoekjes op middelhoge stand circa 3 minuten bakken tot de onderkant gekleurd en de bovenkant droog is.
  3. Keer met behulp van een paletmes of een spatel om en laat de onderkant in circa 1 minuut goudbruin bakken.
  4. Laat de pannenkoekjes uit de pan op een bord glijden en bak de overige pannenkoekjes op dezelfde manier.
  5. Houd ze warm op een pan met heet water of in een op 100°C voorverwarmde oven. Of warm ze op in de magnetron.
  6. Zet suiker (gewone suiker, bruine basterdsuiker of poedersuiker), stroop, honing en jam op tafel.

Ingrediënten

4 personen

200 gram zelfrijzend bakmeel

1 ei

250 milliliter melk

100 gram rozijnen

boter (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Koopmans Zelfrijzend amandelbakmeel glutenvrij product photo
Koopmans Zelfrijzend amandelbakmeel glutenvrijKoopmans Zelfrijzend Amandelmeel glutenvrij3,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
g'woon Sultana rozijnen product photo
g'woon Sultana rozijnenG'Woon rozijn sultana 375 gram1,39
Alternatief
1
g'woon Halvarine product photo
g'woon Halvarineg'woon Halvarine 500gr0,75
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
300
Koolhydraten
57
Vetten
3
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
10
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0