0
Winkelmand

Druivenjam met port en specerijen

Probeer ook eens deze druivenjam met port en specerijen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de port met de specerijen en rozemarijn op lage stand afgedekt 10 minuten trekken.
  2. Neem ondertussen de druiven van de takjes en was ze zorgvuldig met lauw water.
  3. Snijd de druiven doormidden en doe ze met het citroensap en de geleisuiker in een grote pan. Roer alles goed door en laat langzaam aan de kook komen. Laat circa 4 minuten pruttelen
  4. Stamp de druiven eventueel wat fijner met een pureestamper. Zeef de port en giet deze bij de druiven.
  5. Roer alles goed door en doe over in 3 à 4 brandschone potten.

Ingrediënten

100 milliliter rode port 

1 kaneelstokje

1 kruidnagel

2 jeneverbessen

1 takje rozemarijn

400 gram pitloze rode druiven

0.5 citroen uitgeperst

500 gram geleisuiker

Ingrediënten

Voor 0 personen

8710624029425 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8715104414142 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200082299 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200951083 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Pitloze rode druiven product photo
Pitloze rode druivenDruiven rood pitloos, Coop, 500 gram2,19
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Geleisuiker speciaal product photo
Van Gilse Geleisuiker speciaalVan Gilse Geleisuiker Speciaal 500 Gram Stazak1,75
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
600
Koolhydraten
144
Vetten
0
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0