0
Winkelmand

Dungesneden steak met kappertjes

Probeer ook eens deze heerlijke dungesneden steak met kappertjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Neem de biefstukken een half uur voor u met dit recept begint uit de koelkast.
  2. Maak eerst de dressing door alles met een staafmixer fijn te malen tot een gebonden dressing. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en wrijf ze in met olijfolie.
  4. Verwarm de grillpan op hoge stand en schroei de biefstukken aan beide kanten in een minuut dicht. Neem ze uit de pan en leg ze op een snijplank.
  5. Verdeel de rucola over het midden van de borden. Snijd de biefstukken in dunne plakken en verdeel deze dakpansgewijs over de borden langs de rucola.
  6. Besprenkel het vlees met de dressing en bestrooi met kappertjes en Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

4 personen

400 gram haasbiefstukken

10 gram rucola

2 eetlepels kappertjes

50 gram Parmezaanse kaas

voor de dressing

2 eetlepels olijfolie

2 eetlepels tomatenpesto vers

1 theelepel mosterd

2 eetlepels olijfolie

1 eetlepel balsamicoazijn

Ingrediënten

Voor 4 personen

2117110000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT0,88
Alternatief
1
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1

Niet beschikbaar

tomatenpesto
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
295
Koolhydraten
2
Vetten
19
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
29
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0