0
Winkelmand

Easy chocolademousse met frambozen

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de slagroom stijf. Schep de hazelnootpasta in een aparte kom en spatel er voorzichtig 3 eetlepels slagroom door. Herhaal dit tot de slagroom op is.
  2. Zet de chocolademousse minimaal 3 uur in de koelkast. Bestrooi vlak voor het serveren met de frambozen en poedersuiker.

Ingrediënten

4 personen

400 milliliter slagroom

250 gram hazelnootpasta

100 gram frambozen

0.5 eetlepel poedersuiker

Ingrediënten

Voor 4 personen

Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
2
8000500179864 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Frambozen product photo
g'woon Frambozeng'woon Diepgevroren Frambozen 250gr1,89
Alternatief
1
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,79
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
705
Koolhydraten
38
Vetten
58
Verzadigde vetten
29
Eiwitten
6
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0