0
Winkelmand

Een onvergetelijke chocoladekus

Probeer eens deze onvergetelijke chocoladekus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de chocolade in een bak hangend boven een pan kokend water (au bain marie).
  2. Zorg dat de bak het water niet raakt.
  3. Scheid de eieren.
  4. Klop het eiwit met toevoeging van wat suiker stijf.
  5. Klop ook de slagroom stijf (zonder suiker) en klop de eierdooiers schuimig.
  6. Giet de gesmolten chocolade heel langzaam bij de geklopte eidooiers terwijl je blijft mixen op een lage stand.
  7. Spatel het geklopte eiwit er voorzichtig door.
  8. Schep nu voorzichtig de slagroom erbij.
  9. Laat dit ongeveer 4 uur opstijven in de koelkast.
  10. Garneer het dessert door het met poedersuiker door een sjabloon te bestrooien.

Ingrediënten

4 personen

3 eieren

300 gram goede kwaliteit chocolade

500 milliliter slagroom

50 gram suiker

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Merci Finest selection product photo
Merci Finest selectionmerci Finest Selection assorti Chocoladeproducten / bon bons / bit 400 g Doos7,02
Alternatief
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
2
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1

Alternatief