0
Winkelmand

Egg cream coffee

Deze Vietnamese egg cream coffee is rijk, maar toch zacht van smaak en niet al te zoet. Een verrassend en bijzonder lekker recept.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de eidooier met de gecondenseerde melk met een elektrische mixer op een hoge stand in circa 10 minuten tot een fluweelzachte room.
  2. Zet de espressokoffie in middelgrote kopjes en giet een royale lepel eierroom erop.

Ingrediënten

4 personen

1 eidooier vers

5 eetlepels gecondenseerde melk blikje

4 kopjes espressokoffie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M1,99
Alternatief
1
Melkan Gecondenseerde melk product photo
Melkan Gecondenseerde melkMelkan Gezoete gecondenseerde melk 397gr1,34
Alternatief
1
7613031526406 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
55
Koolhydraten
8
Vetten
2
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0