0
Winkelmand

Ei in 't pannetje

Probeer ook eens ei in 't pannetje!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 140°C.
  2. Meng de helft van de kruiden door de crème fraîche en breng op smaak met zout en peper.
  3. Schep dit mengsel in de ovenschaaltjes of kleine eenpersoons pannetjes.
  4. Breek steeds 1 ei boven een kommetje en laat het in een ovenschaaltje glijden. Dek af met een stukje bakpapier en zet de eieren 15-20 minuten in het midden van de oven.
  5. Breng de kookroom met de rest van de kruiden tegen de kook aan. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Neem de eieren uit de oven en giet de kruidenroom om de dooiers heen. Lekker met repen geroosterd brood.

Ingrediënten

4 personen

1 eetlepel verse kervel fijngehakt
of
1 eetlepel dragon fijngehakt

1 eetlepel verse bieslook fijngehakt

125 milliliter demi crème fraîche

4 eieren

100 milliliter kookroom

Ingrediënten

Voor 4 personen

Verstegen Kervel product photo
Verstegen KervelVerstegen Kervel 7 g Pot2,09
1
Verstegen Dragon product photo
Verstegen DragonVerstegen dragon 11 g Pot2,09
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
Melkan demi crème fraîche product photo
Melkan demi crème fraîchemelkan Demi Crème Fraîche 125ml0,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
8710624205287 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
180
Koolhydraten
3
Vetten
15
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
9
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0