0
Winkelmand

Eierkoeken met yoghurt en fruit

Heerlijke eierkoeken met yoghurt en fruit, perfect tijdens de speciale dagen van het jaar!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Klop de eieren met de suiker minimaal 5 minuten met een mixer tot een lichtgeel mengsel.
  3. Voeg de citroenrasp toe en zeef de bloem en het bakpoeder erboven. Schep alles voorzichtig met een spatel door het eierbeslag tot alles goed is gemengd.
  4. Schep volle eetlepels van het beslag op de bakplaat en bak de koeken in het midden van de oven in circa 10 minuten licht goudbruin. Laat afkoelen tot lauwwarm.
  5. Verwarm intussen de vruchtencompote tot lauwwarm.
  6. Serveer de eierkoeken met de vruchtencompote en yoghurt.

Ingrediënten

2 eieren

100 gram witte basterdsuiker

0.5 citroen rasp

100 gram bloem

1 theelepel bakpoeder

voor de topping

250 gram vruchtencompote

250 gram Griekse yoghurt
of
250 gram kwark

Ingrediënten

Voor 0 personen

Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
Van Gilse Witte basterdsuiker product photo
Van Gilse Witte basterdsuikerVan Gilse Witte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,95
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
Dr. Oetker Backin bakpoeder product photo
Dr. Oetker Backin bakpoederDr. Oetker Backin bakpoeder0,59
Alternatief
1
Bonne Maman Confiture aardbeien product photo
Bonne Maman Confiture aardbeienBONNE MAMAN AARDBEIEN CONFITURE 370G2,55
1
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet product photo
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vetZuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet1,79
Alternatief
1
Melkan Magere Franse kwark product photo
Melkan Magere Franse kwarkmelkan Magere franse kwark 500gr0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
135
Koolhydraten
24
Vetten
3
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0