0
Winkelmand

Eiersalade met makreel

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de eieren hard. Pel de eieren en hak ze grof.
  2. Schep met de sjalot en alle groene kruiden door elkaar in een grote schaal. Meng de ingrediënten voor de saus en breng op smaak met zout en peper.
  3. Schep de saus door de eiersalade en garneer met stukjes makreel. Lekker op de boterham of stokbrood.

Ingrediënten

4 personen

10 eieren

1 sjalot fijngehakt

1 bosje kervel gehakt
of
1 bosje peterselie gehakt

1 bosje dille gehakt

1 bosje bieslook gehakt

100 gram gerookte makreelfilets in kleine stukjes

voor de saus

2 eetlepels mayonaise

4 eetlepels kwark

1 theelepel fijne mosterd

0.5 citroen rasp en sap

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Verstegen Kervel product photo
Verstegen KervelVerstegen Kervel 7 g Pot2,09
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Verstegen Dille product photo
Verstegen DilleVerstegen dille 17 g Pot2,09
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
John West Gerookte makreelfilets in zonnebloemolie product photo
John West Gerookte makreelfilets in zonnebloemolieJohn West Gerookte Makreelfilets 145gr2,25
Alternatief
1
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
Melkan Magere Franse kwark product photo
Melkan Magere Franse kwarkmelkan Magere franse kwark 500gr0,99
Alternatief
1
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
295
Koolhydraten
3
Vetten
22
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
21
Vezels
1
Zout
0.7
Suiker
0