0
Winkelmand

Entrecote met lauwwarme snijboonspinaziesalade

Probeer ook eens deze entrecote met lauwwarme snijboon-spinaziesalade!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Dep de entrecotes droog met keukenpapier. Bestrijk ze met de olie en bestrooi het vlees aan beide kanten met zout en versgemalen peper.
  2. Snijd de snijbonen in lange schuine repen. Breng een pan met ruim water en zout aan de kook en kook de snijbonen in circa 3 minuten beetgaar en frisgroen. Giet af en laat uitlekken.
  3. Doe de bonen terug in de pan en schep de notenolie erdoor.
  4. Verwarm een grillpan en gril de entrecotes aan beide kanten in circa 4 minuten rosé.
  5. Schep intussen de spinazie en gorgonzola door de warme snijbonen en schep de salade op borden.
  6. Snijd de entrecotes in plakken en serveer het vlees op de groenten.

Ingrediënten

4 personen

4 entrecotes

1 eetlepel olie

400 gram snijbonen

1 eetlepel notenolie

300 gram spinazie panklaar

75 gram gorgonzola verbrokkeld
of
75 gram bleu d'auvergne verbrokkeld

Ingrediënten

Voor 4 personen

Entrecote 1 stuk product photo
Entrecote 1 stukEntrecote 1 stuk6,00
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,79
Alternatief
1
Snijbonen voordeelverpakking product photo
Snijbonen voordeelverpakkingUnbranded Snijbonen 400 GRM VERPAKT2,09
Alternatief
1
Royal Mail Walnootolie product photo
Royal Mail WalnootolieRoyal Mail walnootolie 125ml2,49
1
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,45
Alternatief
1
Galbani Gorgonzola cremosa product photo
Galbani Gorgonzola cremosaGalbani Gorgonzola DOP Cremoso 150g2,59
Alternatief
1
Coop Bleu d'Auvergne product photo
Coop Bleu d'AuvergneEen kruidige blauwaderkaas met een licht zilte bijsmaak. De kaas heeft een wat plakkerig zuivel met gelijkmatig verdeelde aderen.2,50
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
400
Koolhydraten
3
Vetten
23
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
42
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0