0
Winkelmand

Entrecote met peper en limoen

Probeer ook eens deze heerlijke entrecote met peper en limoen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Wrijf de entrecotes in met een mengsel van limoenrasp en -sap gemengd met de rode peper, de knoflook, de olijfolie en eventueel een klein scheutje rode wijn en laat even intrekken.
  2. Rooster het vlees 3-4 minuten per kant op een hete barbecue.

Ingrediënten

4 personen

4 entrecotes
of
500 gram ribeyes

1 citroen uitgeperst, schil geraspt

1 rode peper fijngehakt, zonder zaadjes

1 teentje knoflook geperst

2 eetlepels olijfolie

1 scheutje rode wijn

Ingrediënten

Voor 4 personen

Entrecote 2 sterren 1 stuk product photo
Entrecote 2 sterren 1 stukEntrecote 2 sterren 1 stuk6,00
Alternatief
1
2309072000000 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Coop Rode huiswijn product photo
Coop Rode huiswijnCOOP huiswijn rode wijn 1l3,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
305
Koolhydraten
2
Vetten
17
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
35
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0