0
Winkelmand

Es kelapa muda

Verfrissend kokosdrankje met rozensiroop en ijs.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd aan de onder kant van de kokosnoot (de ronde en niet de puntige bovenkant) wat van de bast weg zodat je voelt dat je bijna op het vruchtvlees snijdt.
  2. Dan verschijnen 3 rondjes, de ‘ogen'. Prik deze door met de punt van een mes en zet de kokosnoot omgekeerd boven een kom om het kokoswater op te vangen.
  3. Kraak de kokosnoot met bijvoorbeeld een hamer en schraap het vruchtvlees eruit.
  4. Snijd het vruchtvlees fijn.
  5. Voeg aan het kokosvocht een scheut rozensiroop naar smaak toe en schep het kleingesneden vruchtvlees erdoor.
  6. Vul 4 glazen met en voeg naar wens geschaafd ijs, ijsblokjes of crushed ijs toe. Maak het drankje af door deze te serveren met een rietje.

Ingrediënten

4 personen

1 kokosnoot toko

1 fles rozensiroop toko

16 ijsblokjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Chocolade kruitnoten mix product photo
g'woon Chocolade kruitnoten mixg'woon Chocolade kruitnoten mix1,49
Alternatief
1
Raak Vruchtensiroop frambozen product photo
Raak Vruchtensiroop frambozenRAAK VRUCHTENSIROOP FRAMBOOS 0.75 LITER FLES1,45
Alternatief
1
4044622489436 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
370
Koolhydraten
19
Vetten
33
Verzadigde vetten
30
Eiwitten
3
Vezels
9
Zout
0
Suiker
0