0
Winkelmand

Espresso-panna cotta met chocolade-pepersaus

Dit wordt je lievelingstoetje! Lekker romig, een beetje mokka-achtig en toch met pit. Je kunt dit dessert ook mooi presenteren als je een etentje hebt.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt voor de saus de chocolade au-bain marie. Roer de chocolade door een kwart van de kookroom. Meng de rest van de room erdoor, maal peper naar smaak erover en roer door.
  2. Dompel de bodem van de timbaaltjes enkele tellen in heet water en stort de panna cotta op bordjes. Schep de chocoladesaus erover.

Ingrediënten

6 personen

5 blaadjes gelatine

600 milliliter slagroom

1 vanillestokje opengesneden

50 gram lichtbruine basterdsuiker

4 eetlepels espressokoffie heet
of
4 eetlepels koffie heet, sterk

voor de saus

75 gram pure chocolade in stukjes

200 milliliter kookroom

Ingrediënten

Voor 6 personen

Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st. product photo
Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st.Dr. Oetker Gelatine Wit 20 g0,85
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
3
Dr. Oetker Vanille Aroma product photo
Dr. Oetker Vanille AromaDr. Oetker Aroma Vanille 38 ml Fles0,95
Alternatief
1
Van Gilse Lichte basterdsuiker product photo
Van Gilse Lichte basterdsuikerVan Gilse Lichte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,99
Alternatief
1
7613031526406 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Filterkoffie rood duopack product photo
g'woon Filterkoffie rood duopackg'woon Filterkoffie rood duopack9,49
Alternatief
1
g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
1
8710624205263 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
525
Koolhydraten
19
Vetten
47
Verzadigde vetten
30
Eiwitten
6
Vezels
1
Zout
0.1
Suiker
0