0
Winkelmand

Espresso-walnoot slices

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verkruimel de biscuitjes grof in een keukenmachine. Smelt de boter en roer de gecondenseerde melk en espresso erdoor tot een soort karamel ontstaat.
  2. Meng de koekkruimels en de walnoten door het koffiemengsel en verdeel over de bakplaat. Strijk deze bodem met de achterkant van een vochtige lepel glad en druk goed aan.
  3. Zet in de koelkast om op te stijven. Klop intussen voor het glazuur de roomkaas glad en voeg de poedersuiker geleidelijk toe.
  4. Giet de espresso erbij en meng goed. Verdeel het koffieglazuur over de bodem en bestrooi met de walnoten. Zet de bakplaat met de koek circa 8 uur in de koelkast.
  5. Snijd er plakken of repen van en serveer met een kop koffie.

Ingrediënten

400 gram volkoren biscuitjes

175 gram boter

1 blik gecondenseerde melk

voor het glazuur

60 milliliter espressokoffie koud

100 gram walnoten grof gehakt

400 gram roomkaas

150 gram poedersuiker

60 milliliter espressokoffie koud

100 gram walnoten grof gehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Verkade San Francisco volkoren product photo
Verkade San Francisco volkorenSan Francisco Volkoren 250g1,77
Alternatief
2
Melkan roomboter ongezouten product photo
Melkan roomboter ongezoutenmelkan Ongezouten Roomboter 250gr2,39
Alternatief
1
Melkan Gecondenseerde melk product photo
Melkan Gecondenseerde melkMelkan Gezoete gecondenseerde melk 397gr1,42
Alternatief
1
7613031526406 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
Monchou Verse Roomkaas product photo
Monchou Verse RoomkaasMonChou Roomkaas Verse 100 g Wikkel1,25
Alternatief
4
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,79
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
490
Koolhydraten
42
Vetten
31
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
9
Vezels
2
Zout
0.6
Suiker
0