0
Winkelmand

Ethiopische specerijenmix

Rooster het korianderzaad of -poeder 2 minuten in een droge, hete koekenpan. Maal het zaad fijn in een vijzel. Voeg het paprikapoeder, gemberpoeder,…

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster het korianderzaad of -poeder 2 minuten in een droge, hete koekenpan. Maal het zaad fijn in een vijzel.
  2. Voeg het paprikapoeder, gemberpoeder, kardemompoeder, nootmuskaat en kaneelpoeder toe. Meng alles goed door elkaar en bewaar tot enkele maanden in een goed afgesloten pot.

Ingrediënten

1 theelepel korianderzaad
of
1 theelepel korianderpoeder (ketoembar)

1 eetlepel paprikapoeder

1 theelepel gemberpoeder (djahé)

1 theelepel kardemompoeder

0.5 theelepel nootmuskaatpoeder

0.5 theelepel kaneelpoeder

Ingrediënten

Voor 0 personen

Verstegen Korianderblad product photo
Verstegen KorianderbladTS Korianderblad2,09
Alternatief
1
8712200067562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Paprikapoeder mild product photo
Verstegen Paprikapoeder mildVerstegen paprikapoeder mild 38 g Pot2,19
Alternatief
1
Sum & Sam Djahe product photo
Sum & Sam DjaheSum & Sam Djahe 26gr Pot0,71
Alternatief
1
8712200951205 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Nootmuskaat gemalen product photo
Verstegen Nootmuskaat gemalenVerstegen nootmuskaat gemalen 40 g Pot3,19
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1

Alternatief