0
Winkelmand

Far Breton

Probeer eens deze Far Breton!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Roer de rozijnen om met de rum en laat staan.
  2. Meng de bloem met de custard, suiker en vanillesuiker en klop de melk erdoor tot een glad mengsel.
  3. Klop de eieren los met een snuf zout en klop de eieren door het beslag tot alles goed gemengd is. Leg de rozijnen in de ovenschaal en giet het beslag erover.
  4. Bak de koek in circa 1 uur gaar in het midden van de oven. Klop de crème fraîche op en presenteer hem bij de lauwwarme far Breton.

Ingrediënten

4 personen

150 gram blanke rozijnen

2 eetlepels rum

75 gram bloem

2 eetlepels custardpoeder

50 gram suiker

1 zakje vanillesuiker

400 milliliter melk

4 eieren

200 milliliter crème fraîche

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Blanke rozijnen product photo
g'woon Blanke rozijnenG'Woon rozijn blanke 375 gram2,24
1
Melkunie Rum rozijnen vla product photo
Melkunie Rum rozijnen vlaMelkunie fruitvla rum/rozijnen 1L pak1,99
Alternatief
1
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Dr. Oetker Vanillesuiker product photo
Dr. Oetker VanillesuikerDr. Oetker Vanillesuiker 8 g Zakje0,69
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1

Niet beschikbaar

custardpoeder
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
550
Koolhydraten
65
Vetten
24
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
15
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0