0
Winkelmand

Farfalle met boerenkoolpesto

Probeer eens deze farfalle met boerenkoolpesto!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar. Maak intussen de pesto: pureer de boerenkool met de peterselie, olijfolie, knoflook, pompoenpitten, citroenrasp, -sap en 75 gram van de Parmezaanse kaas grof. Voeg een beetje kookvocht van de pasta toe als de pesto te dik is.
  2. Meng de pesto door de pasta. Verdeel over borden en bestrooi met de rest van de kaas en chilipeper.

Ingrediënten

4 personen

400 gram farfalle
of
400 gram penne

250 gram boerenkool panklaar

1 bosje peterselie fijngehakt

7 eetlepels olijfolie

1 teentje knoflook geperst

75 gram pompoenpitten geroosterd

1 citroen rasp en sap

100 gram Parmezaanse kaas grof geraspt

0.5 theelepel chilipepervlokken

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Farfalle tradizionali product photo
Grand'Italia Farfalle tradizionaliGrand'Italia Farfalle Tradizionali 500 g1,49
Alternatief
1
Grand'Italia Pasta penne tradizionali product photo
Grand'Italia Pasta penne tradizionaliGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,49
Alternatief
1
Boerenkool fijn voordeelverpakking product photo
Boerenkool fijn voordeelverpakkingBoerenkool Fijn 500gr Verpakt1,75
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
8718546998744 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
8712200753939 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
760
Koolhydraten
76
Vetten
35
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
31
Vezels
6
Zout
0.7
Suiker
0