0
Winkelmand

Farfalle met zalm en asperges

Probeer eens deze farfalle met zalm en asperges!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de farfalle met zout beetgaar. Voeg de laatste 5 minuten de groene aspergestukjes toe en kook ze mee.
  2. Breng de kookroom met de boter, nootmuskaat en peper aan de kook. Voeg eventueel wat kookvocht toe.
  3. Giet de pasta en asperges af en schep ze door de roomsaus.
  4. Schep er vlak voor het serveren 250 gram gerookte zalm of forel, in repen of stukjes, en enkele takjes gehakte dille door.

Ingrediënten

4 personen

300 gram farfalle

500 gram groene asperges in schuine stukken van ca. 3 cm

200 milliliter kookroom

50 gram boter

nootmuskaat (naar smaak toevoegen) naar smaak

250 gram gerookte zalm in reepjes
of
250 gram gerookte forelfilet in stukjes

verse dille (naar smaak toevoegen) naar smaak

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Farfalle tradizionali product photo
Grand'Italia Farfalle tradizionaliGrand'Italia Farfalle Tradizionali 500 g1,35
Alternatief
1
EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
3
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinairCampina Roomproduct Culinair 200 ml Pak0,89
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Verstegen Nootmuskaat gemalen product photo
Verstegen Nootmuskaat gemalenVerstegen nootmuskaat gemalen 40 g Pot2,35
Alternatief
1
8710624212575 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
8710624189686 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
8718503613376 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
605
Koolhydraten
60
Vetten
28
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
25
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0