0
Winkelmand

Feta watermeloen spiezen

Feta watermeloen spiezen

Bereiding
Ingredi├źnten

Bereiding

  1. Steek de barbecue ruim een halfuur van te voren aan en laat goed heet worden.
  2. Leg 8 sat├ęprikkers in het water zodat ze onderwater staan.
  3. Snijd beide blokken feta in 12 blokjes. Leg 4 topjes munt apart. Hak de munt en de basilicum grof. Pers het sap uit de citroen.
  4. Rijg aan een sat├ęprikker een blokje meloen, een blokje feta en een zwarte olijf en herhaal dit 3 keer. Maak in totaal 8 spiezen.
  5. Meng de yoghurt, het citroensap, de basilicum, de munt en een scheut olijfolie door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Leg de pitabroodjes op de barbecue en gril aan beide zijden ongeveer 2 minuten. Verdeel ondertussen de spinazie over 4 borden. Leg het pitabrood erbij.
  7. Gril de spiezen ongeveer 1 minuut aan iedere zijden en leg op de spinazie. Garneer met de yoghurt-muntdressing en de topjes munt.

Ingredi├źnten

4 personen

400 gram watermeloen

400 gram feta

200 gram zwarte olijven

300 gram spinazie

500 ml yoghurt

0.5 bosje munt

0.5 bosje basilicum

Ingredi├źnten

Voor 4 personen

 product photo
watermeloen
Alternatief
Dodoni Fetakaas product photo
Dodoni Fetakaas2,99
Alternatief
2
g'woon Zwarte olijven zonder pit product photo
g'woon Zwarte olijven zonder pit0,85
Alternatief
1
Spinazie product photo
Spinazie1,49
Alternatief
1
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet product photo
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet1,69
Alternatief
1
 product photo
munt
Alternatief
Verse basilicum product photo
Verse basilicum1,53
Alternatief
1

Alternatief