0
Winkelmand

Filocups met geitenkaas, ricotta en champignons

Probeer eens deze filocups met geitenkaas, ricotta en champignons! Deze heerlijke combinatie is zeker het proberen waard.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Bestrijk de vellen filodeeg met wat olie. Snijd ieder vel filodeeg in 12 vierkantjes en leg ze in 4 laagjes diagonaal op elkaar in de holtes van de muffinvorm.
  3. Verhit de rest van de olie en bak hierin de knoflook, bosui (zonder loof) en champignons 2-3 minuten. Schep de geitenkaas, ricotta, eieren, kruiden, zout en peper erdoor.
  4. Verdeel het mengsel over de deegbakjes en bak 15-20 minuten in het midden van de oven tot ze goudbruin zijn.
  5. Laat iets afkoelen, wip de filocups uit de vorm en bestrooi ze met de rest van de bosui.

Ingrediënten

4 vellen filodeeg ontdooid

4 eetlepels olijfolie
of
4 eetlepels arachideolie

1 teentje knoflook fijngehakt

2 lente-/bosuitjes in ringetjes, loof apart

150 gram kastanjechampignons schoongeboend, in kwarten

75 gram harde geitenkaas geraspt

200 gram ricotta

2 eieren losgeklopt

1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

Ingrediënten

Voor 0 personen

8717774020180 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie3,99
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
8710725043030 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
1
Ricotta product photo
RicottaGalbani ricotta 250 gr2,45
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
8712200947369 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
120
Koolhydraten
6
Vetten
9
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
5
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0