0
Winkelmand

Filodeegrolletjes met spinazie en ERU Creme au Bleu

Probeer deze lekkere filodeegrolletjes met spinazie en ERU Creme au Bleu eens uit!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200C
  2. Leg 2 vellen filodeeg op een ingevette bakplaat en besmeer deze met boter
  3. Doe dit op dezelfde manier met de rest van het filodeeg, zodat je 2 stapeltjes van 4 vellen hebt
  4. Was de spinazie
  5. Laat in een wok een scheutje olie heet worden en bak hierin de spinazie gaar
  6. Knijp als het afgekoeld is het vocht uit de spinazie met behulp van keukenpapier of een keukendoek
  7. Roer de pijnboompitten, rozijnen en ERU Creme au Bleu door de spinazie
  8. Leg op ieder van de 2 stapeltjes filodeeg een flinke schep van het spinaziemengsel
  9. Rol de ‘pakketjes' op en leg ze met de naad naar beneden op de bakplaat
  10. Bestrijk ze met wat boter
  11. Bak de filodeeg-rolletjes af in het midden van de voorverwarmde oven, gedurende 10 tot 12 minuten, tot ze goudbruin zijn
  12. Snijd ze door de helft en serveer warm

Ingrediënten

4 personen

200 gram ERU Creme au Bleu

8 vellen filodeeg

2 eetlepels vloeibare boter

150 gram verse spinazie

2 eetlepels pijnboompitten

1 eetlepel blanke rozijn

Ingrediënten

Voor 4 personen

Old Amsterdam Crème product photo
Old Amsterdam CrèmeOLD AMSTERDAM CREME 125G1,95
Alternatief
2
Duca Filodeeg product photo
Duca FilodeegDuca Filodeeg 224g, diepvries1,39
1
8710624328153 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1
g'woon Blanke rozijnen product photo
g'woon Blanke rozijnenG'Woon rozijn blanke 375 gram2,24
1

Niet beschikbaar

vloeibare boter
Geen product gevonden

Alternatief