0
Winkelmand

Filorolletjes met ham en kaas

Probeer ook eens deze filorolletjes met ham en kaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat 8 vellen filodeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking ontdooien. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Halveer de filodeegvellen. Bestrijk ze dun met olie en leg 2 vellen op elkaar. Verdeel daarover een plak parma- of serranoham, een plak belegen kaas en 1 eetlepel pesto. Houd aan de zijkanten 2 centimeter vrij.
  3. Sla de zijkanten van het deeg over de vulling, bestrijk ze met olie en rol het deeg met vulling op. Bestrijk de bovenkant ook met olie.
  4. Leg ze op de bakplaat en bak in circa 15 minuten goudbruin en krokant.

Ingrediënten

4 personen

8 vellen filodeeg

2 eetlepels olie om te bestrijken

8 plakjes parmaham
of
8 plakjes serranoham

8 plakjes belegen kaas

8 eetlepels pesto

Ingrediënten

Voor 4 personen

Duca Filodeeg product photo
Duca FilodeegDuca Filodeeg 224g, diepvries1,39
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 250ml2,79
Alternatief
1
Parma Parmaham product photo
Parma ParmahamParma Parmaham2,41
1
Trots van Coop Authentieke serrano ham product photo
Trots van Coop Authentieke serrano hamAuthentiek Serrano ham3,63
Alternatief
1
Coop Goudse kaas jong belegen gesneden product photo
Coop Goudse kaas jong belegen gesnedenCoop Goudse kaas jong belegen gesneden2,50
Alternatief
1
Grand'Italia Pesto product photo
Grand'Italia PestoGrand'Italia Pesto alla Genovese met Basilicum 185 g2,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
465
Koolhydraten
29
Vetten
31
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
18
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0