0
Winkelmand

Flamingo-frambozencheesecake

Cheesecake is al lekker maar de frambozen maken het af!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de gelatine in koud water. Maal de koekjes fijn in een keukenmachine en meng met de gesmolten boter.
  2. Pureer 250 gram frambozen. Verwarm deze frambozenpuree in een steelpan en los de gelatine en vanillesuiker erin op.
  3. Klop de slagroom stijf met de suiker. Spatel de mascarpone en de frambozenpuree voorzichtig door de slagroom en meng tot een egaal geheel.
  4. Schep het mengsel op de taartbodem en laat minimaal 4 uur afgedekt opstijven in de koelkast. Decoreer de taart met frambozen, eetbare bloemen en vrolijke (flamingo)prikkers.
  5. Schep de gemalen koekjes in de met bakpapier beklede springvorm, druk stevig aan en zet in de koelkast.

Ingrediënten

8 personen

3 blaadjes gelatine

150 gram kandijkoekjes
of
150 gram tarwebiscuitjes

30 gram boter

350 gram frambozen

250 milliliter slagroom

4 eetlepels suiker

250 gram mascarpone

eetbare bloemen (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 8 personen

Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st. product photo
Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st.Dr. Oetker Gelatine Wit 20 g0,85
1
Coop Kandijkoek product photo
Coop KandijkoekCoop Kandijkoek1,63
1
Fruitbiscuit Appel product photo
Fruitbiscuit AppelSultana Fruitbiscuits Appel1,79
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
g'woon Frambozen product photo
g'woon Frambozeng'woon Diepgevroren Frambozen 250gr1,89
Alternatief
2
Melkan slagroom product photo
Melkan slagroommelkan Verse slagroom 35% vet 250ml1,25
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
Dr. Oetker Decoratiebloemetjes product photo
Dr. Oetker DecoratiebloemetjesDr. Oetker Decoratiebloemetjes1,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
455
Koolhydraten
36
Vetten
33
Verzadigde vetten
21
Eiwitten
6
Vezels
1
Zout
0.1
Suiker
0