0
Winkelmand

Flammkuchen met spekjes, ui en crème fraîche

Probeer eens deze flammkuchen met spekjes, ui en crème fraîche!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar op de bakplaat en druk de randen tegen elkaar.
  3. Besmeer het bladerdeeg met de crème fraîche en verdeel de ui en spekjes erover. Bestrooi met de geraspte kaas en bak de plaattaart in de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.
  4. Klop intussen een vinaigrette van de mosterd, azijn en olie. Meng de veldsla met de wortel en besprenkel met de vinaigrette.
  5. Serveer de flammkuchen met de salade.

Ingrediënten

4 personen

1 pak flammkuchendeeg ontdooid

200 milliliter crème fraîche

1 rode ui in flinterdunne plakjes

250 gram spekblokjes

50 gram oude kaas geraspt

1 eetlepel mosterd

2 eetlepels wittewijnazijn

2 eetlepels olijfolie

150 gram veldsla

150 gram wortels geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Jan Flammkuchen deeg product photo
Jan Flammkuchen deegJan Flammkuchen deeg1,99
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
Spekreepjes gerookt duo product photo
Spekreepjes gerookt duoCoop Spekreepjes Gerookte 0.250 kg Tray3,79
Alternatief
1
Vergeer Extra oude kaas plakken product photo
Vergeer Extra oude kaas plakkenVergeer Holland XO gesneden kaas extra oud 175gr2,69
Alternatief
1
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1
8710624237240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Veldsla product photo
VeldslaUnbranded Veldsla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
2
Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,35
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
755
Koolhydraten
41
Vetten
56
Verzadigde vetten
28
Eiwitten
20
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0