0
Winkelmand

Focaccia met salami en rozemarijn

Probeer eens focaccia met salami en rozemarijn!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer de broodmix los met de rozemarijn en knoflook en voeg 300 ml warm water en 2 eetlepels olijfolie toe. Kneed in circa 5 minuten tot een soepel, warm deeg. Laat circa 30 minuten rijzen onder een theedoek.
  2. Duw het deeg op de bakplaat uit met de vingertoppen zodat er een onregelmatig plat oppervlak ontstaat. Duw de salamiblokjes in de holletjes van het deeg en laat nogmaals circa 30 minuten afgedekt rijzen.
  3. Verwarm intussen de oven voor op 200°C. Bestrijk het deeg met de rest van de olie en bak het brood in het midden van de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin. Laat wat afkoelen voor het serveren.

Ingrediënten

4 personen

1 pak witbroodmix
of
1 eetlepel gedroogde rozemarijn

2 teentjes knoflook grof gehakt

3 eetlepels olijfolie extra vergine

100 gram salami in kleine blokjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

8717371160241 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Rozemarijn product photo
Verstegen RozemarijnDe gedrooge rozemarijnblaadjes zijn heerlijk van smaak, maar doseer met mate vanwege de sterke smaak.2,09
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Trots van Coop Authentieke salami product photo
Trots van Coop Authentieke salamiTop! van Coop Authentiek salami2,50
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
470
Koolhydraten
56
Vetten
20
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
17
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0