0
Winkelmand

Frambozen-bessen-kokosjam

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de frambozen met de blauwe bessen, citroensap, kokosrasp en geleisuiker in een pan. Laat minimaal 1 uur staan.
  2. Breng het mengsel aan de kook en kook 10 minuten op middelhoge stand. Roer regelmatig.
  3. Pureer de jam eventueel voor een gladde jam. Giet de jam in 2 brandschone potjes en draai de deksels strak dicht.
  4. Keer de potjes om en laat 5 minuten staan. Keer de potjes weer om en laat volledig afkoelen.

Ingrediënten

150 gram frambozen

150 gram blauwe bessen

3 eetlepels citroensap

5 eetlepels kokosrasp

300 gram geleisuiker

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Frambozen product photo
g'woon Frambozeng'woon Diepgevroren Frambozen 250gr1,89
Alternatief
1
g'woon Blauwe Bessen product photo
g'woon Blauwe Besseng'woon Blauwe Bessen1,89
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Bio Today Kokosrasp fijn product photo
Bio Today Kokosrasp fijnBio Today Kokosrasp fijn1,99
1
Van Gilse Geleisuiker speciaal product photo
Van Gilse Geleisuiker speciaalVan Gilse Geleisuiker Speciaal 500 Gram Stazak1,59
Alternatief
1

Alternatief