0
Winkelmand

Frambozen-bietensorbet

Probeer ook een deze heerlijke Frambozen-bietensorbet!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de suiker met 250 ml water aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost en laat afkoelen.
  2. Pureer de frambozen tot een dikke saus (coulis). Voeg deze coulis met het bietensap toe aan de afgekoelde suikersiroop. Roer tot een smeuïg mengsel en schep in een diepvriesdoos.
  3. Zet deze in de diepvries en roer na 45 minuten, en daarna ieder half uur, om tegen de vorming van ijskristallen.
  4. Pureer het half bevroren ijs na 2,5 uur met een staafmixer en laat de sorbet verder bevriezen.

Ingrediënten

4 personen

250 gram suiker

400 gram frambozen

250 milliliter bietensap

Ingrediënten

Voor 4 personen

Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
g'woon Frambozen product photo
g'woon Frambozeng'woon Frambozen1,99
Alternatief
2
8712700100400 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
305
Koolhydraten
72
Vetten
0
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
2
Vezels
2
Zout
0
Suiker
0