0
Winkelmand

Frambozenwater met roos en vanille

Heerlijke verkoeling, perfect tijdens warm weer!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Vul de vakjes van een ijsblokjesvorm met frambozen, giet water erop en laat in circa 2½ uur bevriezen.
  2. Vul een karaf met de rest van de frambozen. Voeg de vanille-essence toe. Haal eventueel de bloemblaadjes van onbespoten rozen (uit eigen tuin) los.
  3. Giet het water op de frambozen en voeg de siroop toe. Voeg de rozenblaadjes toe en maak af met de frambozen-ijsblokjes.

Ingrediënten

4 personen

200 gram frambozen diepvries

1 theelepel vanille-essence bakproducten

1 handje rozenblaadjeswa onbespoten

750 milliliter koolzuurhoudend bronwater gekoeld
of
750 milliliter water gekoeld

1 eetlepel frambozensiroop

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624284039 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Dr. Oetker Vanille Aroma product photo
Dr. Oetker Vanille AromaDr. Oetker Aroma Vanille 38 ml Fles0,95
Alternatief
1
g'woon Bronwater licht koolzuurhoudend product photo
g'woon Bronwater licht koolzuurhoudendg'woon Bronwater licht koolzuurhoudend3,59
Alternatief
1
g'woon Bronwater licht koolzuurhoudend product photo
g'woon Bronwater licht koolzuurhoudendg'woon Bronwater licht koolzuurhoudend3,59
Alternatief
1
Raak Vruchtensiroop frambozen product photo
Raak Vruchtensiroop frambozenRAAK VRUCHTENSIROOP FRAMBOOS 0.75 LITER FLES1,45
Alternatief
1

Niet beschikbaar

rozenblaadjes
Geen product gevonden

Alternatief