0
Winkelmand

Frambozenwater met roos en vanille

Heerlijke verkoeling, perfect tijdens warm weer!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Vul de vakjes van een ijsblokjesvorm met frambozen, giet water erop en laat in circa 2½ uur bevriezen.
  2. Vul een karaf met de rest van de frambozen. Voeg de vanille-essence toe. Haal eventueel de bloemblaadjes van onbespoten rozen (uit eigen tuin) los.
  3. Giet het water op de frambozen en voeg de siroop toe. Voeg de rozenblaadjes toe en maak af met de frambozen-ijsblokjes.

Ingrediënten

4 personen

200 gram frambozen diepvries

1 theelepel vanille-essence bakproducten

1 handje rozenblaadjeswa onbespoten

750 milliliter koolzuurhoudend bronwater gekoeld
of
750 milliliter water gekoeld

1 eetlepel frambozensiroop

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Frambozen product photo
g'woon Frambozeng'woon Diepgevroren Frambozen 250gr1,89
Alternatief
1
Dr. Oetker Vanille Aroma product photo
Dr. Oetker Vanille AromaDr. Oetker Aroma Vanille 38 ml Fles0,89
Alternatief
1
Verse rozemarijn product photo
Verse rozemarijnCoop Rozemarijn 20g1,15
1
Dalphin Water zonder koolzuur product photo
Dalphin Water zonder koolzuurDalphin Water zonder koolzuur1,48
Alternatief
1
Dalphin Water zonder koolzuur product photo
Dalphin Water zonder koolzuurDalphin Water zonder koolzuur1,48
Alternatief
1
Raak Vruchtensiroop frambozen product photo
Raak Vruchtensiroop frambozenRAAK VRUCHTENSIROOP FRAMBOOS 0.75 LITER FLES1,45
Alternatief
1

Alternatief