0
Winkelmand

Frangipane en croute

Probeer ook eens deze frangipane en croute!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed de taartvormpjes met het bladerdeeg. Snijd de randen bij of laat het deeg overhangen.
  2. Klop de suiker met de eieren en de citroenrasp goed schuimig en voeg al kloppend de gesmolten boter toe. Schep de amandelen door het mengsel en verdeel over de deegvormpjes.
  3. Bak de taartjes in de oven in circa 20 minuten goudbruin. Laat ze afkoelen in de vormpjes. Neem uit de vormpjes en serveer.

Ingrediënten

4 personen

4 plakjes bladerdeeg ontdooid

50 gram fijne tafelsuiker

2 eieren

1 theelepel citroenrasp

50 gram roomboter gesmolten

50 gram amandelen fijngemalen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,97
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
Citroen product photo
CitroenCitroen los.0,69
1
Melkan roomboter ongezouten product photo
Melkan roomboter ongezoutenmelkan Ongezouten Roomboter 250gr2,35
Alternatief
1
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenCoop Geroosterde Amandelen 190 gram3,68
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
430
Koolhydraten
31
Vetten
30
Verzadigde vetten
16
Eiwitten
8
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0