0
Winkelmand

Franse crêpe met ei, spinazie en geitenkaas

Een keer wat anders uitproberen? Probeer dan eens een Franse crêpe met ei, spinazie en geitenkaas uit!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Voeg de melk toe aan het beslag en roer goed. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan. Giet een grote soeplepel beslag in de pan, laat het beslag uitlopen en bak een dunne pannenkoek.
  2. Breek 1 ei in het midden van de pannenkoek en beleg rondom met de spinazie en geitenkaas. Vouw de zijkanten van de crêpe zo naar binnen dat er een vierkant ontstaat, maar de eidooier nog zichtbaar is.
  3. Leg een deksel op de pan en gaar tot het ei een beetje gestold is. Herhaal met de rest van het beslag en de eieren. Beleg de crêpes met de ham en serveer direct.

Ingrediënten

250 gram bloem

5 eieren

250 milliliter melk

4 eetlepels zonnebloemolie

100 gram spinazie panklaar

200 gram zachte geitenkaas

150 gram rauwe hammen

Ingrediënten

Voor 0 personen

Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
8710624328153 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Jong belegen geitenkaas plakken product photo
Coop Jong belegen geitenkaas plakkenCoop Jong belegen geitenkaas gesneden3,50
Alternatief
1
Trots van Coop kleintje Authentieke rauwe ham product photo
Trots van Coop kleintje Authentieke rauwe hamTop! van Coop Kleintje authentiek rauwe ham1,69
Alternatief
3

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
650
Koolhydraten
49
Vetten
33
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
39
Vezels
3
Zout
2.8
Suiker
0