0
Winkelmand

Franse kruidenboter

Probeer ook eens deze heerlijke Franse kruidenboter!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Zorg ervoor dat de boter op kamertemperatuur is of verwarm deze 10 seconden op 600 Watt in de magne­tron.
  2. Meng de bieslook, peterselie, knoflook, citroen­sap, (zee)zout en peper erdoor.
  3. Schep de boter in een afgesloten bakje of verpak de boter in vershoudfolie en draai deze dicht tot een worstvorm. Leg de kruidenboter in de koelkast of diepvries.
  4. Deze Franse kruidenboter is lekker bij biefstuk of gestoomde groenten.

Ingrediënten

6 personen

250 gram boter

1 bosje bieslook fijngesneden

1 bosje platte peterselie fijngehakt

2 teentjes knoflook fijngehakt

1 eetlepel citroensap

Ingrediënten

Voor 6 personen

Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
310
Koolhydraten
1
Vetten
34
Verzadigde vetten
22
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0.4
Suiker
0