0
Winkelmand

Franse linzensalade met zachtgekookt ei

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop een dressing van de mosterd, olie en azijn en breng op smaak met zout en peper.
  2. Bak de spekblokjes knapperig in een droge, hete pan.
  3. Voeg de knoflook en ui toe en bak circa 4 minuten.
  4. Meng het spek-uimengsel en de dressing door de linzen.
  5. Verdeel de veldsla en de peterselie over schaaltjes en leg de paprika en linzen erop.
  6. Serveer met de zachtgekookte eieren.

Ingrediënten

4 personen

1 theelepel mosterd

4 eetlepels olijfolie

1 eetlepel rodewijnazijn

125 gram spekblokjes

1 teentje knoflook geperst

1 rode ui gesnipperd

400 gram linzen afgespoeld, blik

150 gram veldsla

handje peterselie (naar smaak toevoegen) fijngehakt

4 eieren zachtgekookt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710638001110 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Spekreepjes gerookt duo product photo
Spekreepjes gerookt duoCoop Spekreepjes Gerookte 0.250 kg Tray3,69
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
g'woon Linzen product photo
g'woon Linzeng'woon Linzen0,99
Alternatief
1
Veldsla product photo
VeldslaUnbranded Veldsla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
2
Heks'nkaas Origineel product photo
Heks'nkaas OrigineelHEKS'NKAAS® smeerdip Origineel 200 g bakje2,79
Alternatief
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1

Niet beschikbaar

rodewijnazijn
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
370
Koolhydraten
15
Vetten
22
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
23
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0